keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Siemennäkkäri

Sain joskus vuosia sitten Anopiltani siemennäkkileivän ohjeen. Ihan tarkkaan en muista mitä siemeniä, ynnä muita härpäkkeitä tuli, joten sovelsin ja lopputulos on mielestäni erittäin maukas

Öljyt jätin kokonaan pois. Siemenetkin vaihdoin oman maun mukaan. 
Jälleen helppo ja nopea!

Parhaan lopputuloksen saa, kun raastaa päälle parmesaanijuustoa ja jos et innostunu juustosta niin ripottele sitten vaikka sormisuolaa tai ihan vaan sellaisenaan..





SIEMENNÄKKÄRI

Pellillinen

3      kananmunaa
2   dl seesaminsiemeniä
1,5 dl auringonkukansiemeniä
0,5 dl pellavansiemeniä
1-2rkl pellavansiemenrouhetta (voi jättää pois)
1,5tl  suolaa
1   dl mantelijauhoja

Päälle n. 0,5dl raastettua parmesaania 

Tämä Pirkan parmesaani on edullinen, aito ja hyvä vaihtoehto

















TEHE NÄIN:

Laita uuni 170 asteeseen valmiiksi lämpeneen. 

Yhdistä kaikki kuivat ainekset ja lopuksi kananmunat. Seos saa olla aika paksua.





Levitä massa uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi, ohueksi levyksi. Raasta päälle parmesaania tai ripottele sormisuolaa ja uuniin paistumaan 20-25min kunnes juusto on paistunut ja pinta kova. Kannattaa leikata heti kun on ottanut pois uunista jos haluaa tasaset palaset.







Eikä haittaa vaikka jää pöydälle kuivaan 😄





💚Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti