tiistai 21. helmikuuta 2017

CurryKana

Kaapissa paketti kananfileitä ja kauhea nälkä... Tätä ruokaa teen kanasta usein, jos haluan nopean ja maistuvan safkan. Kanaa currykastikkeella, minun suussa currykana. Luvassa siis nopsan laiska ohje, ole hyvä!




Lisukkeeksi sopii tavallinen riisi, kukkakaaliriisi tai quinoa.



CurryKana

4:lle

400-500g    kananfileitä/suikaleita
1 prk           kookoskermaa (tai kuohukermaa)
1                 pieni sipuli (halutessa)
1,5tl            suolaa
1,5tl           curryä

hyppysellinen kurkumaa
hyppysellinen paprikajauhetta

puolikas lime

tuoretta korianteria tai persiljaa (halutessa)

paistamiseen kookosöljyä



Paista kanansuikaleet kookosöljyssä (mikäli päätät laittaa sipulia niin kuullota se ennen mausteita) ja lisää mausteet.




Lisää sitten kerma ja purista puolikas lime, keitä kasaan. 

Maista soosia. Todennäköisesti joudut lisäämään vielä ainakin suolaa ja curryä, mutta tämä on täysin makuasia. 

Soosi on valmis, kun se on saostunut hieman. Jos haluat pröystäilä niin lisää tuoretta, hakattua korianteria tai persiljaa valmiiseen soosiin. 

Ja syö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti